Нова тв , разделям живота си на два етапа - преди

...
Нова тв
, разделям живота си на два етапа - преди
Коментари Харесай

Дивна разтърси Мон Дьо с изповедта си след катастрофата и смъртта на любим човек

 Нова тв , деля живота си на два стадия - преди и след злополуката. Вече съм доста друга. Припомних си значими полезности по фундаментален метод. Това беше потребно събитие за мен. Това съобщи в ефира на Нова тв пред Мон Дьо певицата Дивна 3 години след злополуката, при която тя бе зад кормилото, а най-хубавата й другарка - моделът Кристин Илиева, оцеля по знамение.

" Времето не лекува. Лекуват всички неща, които се случват във времето. Лекува ме това да видя Криси цялостна с живот. Тя тогава и в този момент е мой пътеводен знак, който ми демонстрира какво е да се бориш за живота да го обичаш и да го живееш. Най-големият урок бе безграничната обич и примирение ", споделя тя. 

" Самообвинението не стопира. Има дни, в които се усещам добре, а в други получавам паник офанзиви, примерно след огромен трафик. Наскоро получих такава, не можех да вдишвам и да поема въздух близо час ", признава Дивна. 

" Отношенията ни с Криси са доста здравословни. Няма тежест на това общоприетоо другарство да чакаме нещо. Ние сме свързани на духовно равнище. Винаги ще бъдем свързани по този метод ", счита тя. 

" Не мога да си простя болката, която изпитахме всички поради злополуката. Ние двете, моето и нейното семейство ", признава 23-годишната певица. 

" Научих се след злополуката да обичам живота. Тогава бях на края на света. Всеки обаче в даден миг от живота си се е почувствал загубен, неподобаващ и като че ли съществуването му няма смисъл. Това беше моят ", сподели тя. 

" Трябва да приемем човешкото в себе си, да се научим да обичаме ", счита тя. Певицата е изгубила дядо си. Той е умрял от ковид. Не е имал съпътстващи болести. 

" Беше в болница поради проблем с язвата си и там се разболя. Получи затруднения от вируса ", спомня си Дивна и прибавя: " Един ден просто пратих есемес на майка ми и й споделих, че съгласно мен най-лошото е минало. По-късно денем ни се обадиха, че той е умрял ", сподели певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР