Нова телевизия потвърди, че водещата на сутрешния блок на медията

...
Нова телевизия потвърди, че водещата на сутрешния блок на медията
Коментари Харесай

Анна Цолова напуска сутрешния блок на Нова телевизия, за да води ново предаване

Нова телевизия удостовери, че водещата на утринния блок на медията Анна Цолова няма да бъде повече екранна партньорка на Виктор Николаев в " Здравей, България ". Тя приготвя друго предаване, на което ще бъде водеща. То ще се излъчва по същата медия и се чака да стартира в околните седмици.

" След 19 години в новините и настоящата журналистика, 13 от които в утринния блок на двете най-големи малките екрани, избрах за себе си нова посока и взех решение да предложа на Нова телевизия един друг план. Това е проект, върху който работя към този момент повече от година ", споделя Цолова в формалната позиция на медията.

Тя посочи, че към този момент е подготвена с екипа и концепцията за новото си предаване. Тя добави, че дълго е обмисляла смяната и пожела триумф на " Здравей, България ".

" Благодаря на Ани за напъните и триумфите, които донесе на Нова телевизия. Щастлива съм, че ще продължим да работим дружно по нов ефирен план отвън новините ", добави Силва Зурлева, член на Борда на шефовете на " Нова Броудкастинг Груп ".

Преди към месец Нова телевизия направи други промени, след които Дарина Сарелска към този момент не е шеф " Новини и настоящи излъчвания ", а мястото й бе заето точно от Силва Зурлева.

Цолова и Николаев водят дружно утринния блок на Нова телевизия от август 2013 година като преди този момент в Би Ти Ви предаването им бе спряно, което бе стимулирано с излизане във почивка.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР