NOVA разработва нов слот в телевизионния ефир, в които ще

...
NOVA разработва нов слот в телевизионния ефир, в които ще
Коментари Харесай

Криминалната драма „Братя“ задава нови тенденции сред българските сериали

NOVA създава нов слот в телевизионния ефир, в които ще предложи премиерното си заглавие тази есен – „ Братя “ . Криминалната драма ще се излъчва всяка делнична вечер в часовия пояс от 22:30 ч. , като 30-минутните епизоди ще привлекат вниманието на феновете с ловък ефирен роман, плътни облици, заплатени престъпни сюжети и комплицирани човешки взаимоотношения. Сериалът се подрежда измежду акцентите в програмата на медията, която обичайно предлага на феновете одобрени и нови български продукции.

„ За поредна година стартираме с три български сериала, с което сме извънредно горди. В NOVA, сме уверени, че когато си медиен водач, инвестицията в българското е въпрос на дълг. Ще продължаваме да поддържаме родното изкуство и всички ангажирани с него и в името на нашите феновете “ , съобщи Ива Стоянова – изпълнителен шеф на Нова Броудкастиг Груп.

 Братя NOVA

„ Благодарим на NOVA за опцията. С реализация на повече нови планове, ставаме все по-добри и конкурентноспособни и на други пазари “, показа продуцентът Краси Ванков, по чиято концепция е основан сериалът „ Братя “. Изграждането на историята трае повече от две години, като завладяващият ефирен роман е отдаден на двама братя, които, на фона на изпепеляващи събития, се изправят един против различен като смъртни врагове. В функциите се превъплъщават Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Башар Рахал, Искра Донова, Стойо Мирков, Деляна Хаджиянкова, Тодор Танчев, Дария Хаджийска, Мартин Петков, Леарт Докле, Христина Джурова, Мартин Димитров и Дани Ангелов . Сценарият е дело на едни от най-хубавите в този род у нас – сценаристите Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов, Александър Чобанов и Пламена Велковски .

Сериалът „ Братя “ беше показан за първи път на огромен екран с извънреден двоен епизод на особено събитие, което срещна екипа и актьорския състав на продукцията с представители на медиите. Телевизионната премиера на престъпната драма е на 7 септември в 22:30 ч. в ефира на NOVA.

 Братя NOVA

Повече информация за „ Братя “ може да откриете в , както и във на сериала.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР