Нова професия набира скорост на трудовия пазар – агент по

...
Нова професия набира скорост на трудовия пазар – агент по
Коментари Харесай

Майки и пенсионери изкарват луди доходи като агенти на земя

Нова специалност набира скорост на трудовия пазар – сътрудник по поземлени връзки или казано просто медиатор в търговията с ниви. Това сочат изследвания на водещи организации за асортимент на личен състав. Занаятът е относително нов, а хората, които са се захванали да го работят, към този момент си докарват прилични комисионни.

Едно от огромните преимущества на тази специалност е, че нямаш началник и работно време, само че в това време получаваш положителни приходи.

Такава опция дава водача в ръководството на аграрни активи, „ Агрион “. Дружеството уголемява Националната си агентска мрежа и търси нови сътрудници в цялата страна. Всеки може да стане част от Агрион, належащо е единствено да има предпочитание да усили приходите си.

Тези, които бъдат определени ще търсят контакти с евентуални клиенти за покупка или продажба на земя, ще водят договаряния от името на „ Агрион “ и ще работят взаимно с брокерите на „ Агрион “.

Компанията предлага най-хубавите комисионни хонорари при подписване на договорка, безапелационни са специалисти в сектора. „ Агрион “ са добре познати на пазара с бързото погашение на комисионите, за които няма подложен таван. Т.е всичко, което сътрудникът си проработи, ще му бъде изплатено, без значение какъв брой огромна е сумата. Предвидени са даже спомагателни парични тласъци, при постигане на избрани равнища.

„ Агрион “ не слага ограничавания за сферата, в която работят или са работили претендентите за сътрудници на сдружението. Те може да са брокери на недвижими парцели, застрахователни сътрудници, хора, предлагащи бързи заеми или пенсионно обезпечаване, дилъри на коли, счетоводители, безработни, даже без никакъв опит. „ Нуждаем се от енергични, отзивчиви и контактни хора, които да работят с най-разпознаваемия аграрни бранд “, споделиха от компанията.

Като едни от най-успешните сътрудници на Агрион, през годините са се потвърдили пенсионерите, които имат доста контакти, свободно време и предпочитание да усилят сензитивно приходите си. Естеството на работа е такова, че я прави подобаваща даже за родители, които са в отпуск по майчинство. Желаещите могат да получат спомагателна информация или напряко да аплайват на телефон 089 555 7007 или имейл

Според сътрудници, които към този момент оферират услугите на земеделското сдружение, марката „ Агрион “ им оказва помощ да подписват покупко-продажби доста по-лесно. Хората разпознават името на компанията, имат доверие на компанията, което улеснява доста работата.

Според изследване на настройките на притежателите на парцели, „ Агрион “ се употребява с най-голямо доверие в сектора. Над половината от интервюираните са осведомени с активността на компанията, а множеството притежатели на земя, които са решили да продават, показват точно „ Агрион “ като желан сътрудник при договорка.

От „ Агрион “ се ангажират да проведат гратис образование на всички свои сътрудници, както и да им оказват лична поддръжка във всеки стадий на договорката. Дружеството обезпечава безвъзмездни правни съвещания и търговски препоръки за всички евентуалните клиенти на сътрудниците, изваждане на нужните документи за подписване на покупко-продажби и други

Това, съгласно експертите по човешки запаси, е извънредно преимущество, защото новите сътрудници ще могат бързо и елементарно да завършват покупко-продажбите си и да получат контрактуваните комисионни хонорари. „ Готови сме да спомагаме с всичко належащо на хората, с цел да завършат своите покупко-продажби и да получат възнаграждението си “, безапелационни са от компанията.

За по-малко от 5 години компанията се наложи като най-иновативната в сектора, въвеждайки най-модерните и модерни форми на ръководство на поземлени активи. „ Агрион “ предложи неповторим бизнес модел и вкара нови стандарти в земеделието, което я трансформира в най-предпочитания сътрудник на притежателите на земя и на земеделските производители.

Според специалистите, посредством развиването на Националната агентска мрежа, „ Агрион “ още по-категорично ще затвърди позицията на водач в българското земеделие.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР