Нова красавица акостира на "Сантяго Бернабеу". Младият играч на "Реал"

...
Нова красавица акостира на "Сантяго Бернабеу". Младият играч на "Реал"
Коментари Харесай

Младок от Реал /Мадрид/ заби певица /снимки/

Нова хубавица дебаркира на "Сантяго Бернабеу ". Младият състезател на "Реал " (Мадрид) Брахим Диас смъкна певицата Ана Мена.
Родената в Малага изпълнителка набра известност напоследък след колаборациите си с Омар Монтес, италианеца Фред де Палма, Карлос Бауте и пердах бандата CNCO. Музикалната й кариера стартира през 2016-а. Две години по-късно издава и първия си албум Index. В момента работи над втория.
Връзката й с Диас стана публично притежание, откакто папараци ги издебнаха да се разхождат в Мадрид. На фотосите те вървят хванати за ръце към киносалон.
Двамата се срещнали в родния им град Малага и последователно се сближили. Според медиите в Испания са дружно от към четири месеца. Влюбените към този момент са срещнали фамилиите си, които дали благословия на младата връзка.
Безспорно връзката на Ана Мена и Брахим Диас ще се трансформира в една от най-следените в Испания. Певицата става все по-известна с помощта на най-новите си песни. А Диас продължава да се възползва от минутите, които Зинедин Зидан му дава в "Реал ". Той отхвърли опцията да отиде чартърен, с цел да играе по-редовно. Вместо това е подготвен да се бори за мястото си в "белия балет ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР