Нова конспирация се разпространява в социалните мрежи и е допълнително

...
Нова конспирация се разпространява в социалните мрежи и е допълнително
Коментари Харесай

„Крал Чарлз III почина“ – нова конспирация в социалните мрежи

Нова интрига се популяризира в обществените мрежи и е в допълнение подхранвана от съветски медии. Според изявленията английският крал Чарлз III е умрял.

Кохинор, който е вграден в една от кралските корони, има дълга и кървава история

Онлайн се популяризира и фотография на „ формалното известие “ от Бъкингамския замък.

„ Кралят умря ненадейно през вчерашния ден следобяд “ написа на него. Датата на известието е от през днешния ден.

„ Руските медии популяризират мега новината, че Чарлз е починал, като я поддържат с този извънредно безапелационен документ, който наподобява тотално изфабрикуван “, пишат консуматори в обществените мрежи. Други означават значим подробност – в текста отсъстват официалностите като „ Негово Величество “.

Друг профил онлайн разгласява фотография на знамето на Бъкингамския замък, на която се вижда, че флагът е свален на половина.

Из обществените мрежи се появиха доста мнения, съгласно които „ по улиците се приказва, че Чарлз е умрял ненадейно в деня на Св. Патрик “. Появи се и трендинг хаштаг #RoyalAnnaouncement.

Руският уеб страница Gazeta.RU разгласява новината в Х (бившия Туитър), като по-късно направи многочислени редакции на поста си. Новината първо гласи, че кралят е умрял и е публично оповестено от кралското семейство.

Следващата редакция гласи, че новината е обявена „ от медии “.

Последната редакция прибавя, че „ Официалните английски медии не пишат нищо за това. Най-вероятно информацията е подправена “.

От кралското семейство няма формален коментар към този миг.

" Притеснявам се какво се е случило с истината ", споделя Чарлз Спенсър

През последните седмици кралското семейство не е пощадено от тайни теории и кавги. Всички към момента се чудят къде е Кейт Мидълтън, изключително след абсурда с нейна фотография, която беше ретуширана и свалена от осведомителните организации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР