Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на

...
Нова елегантна жена се появява напоследък публично като довереница на
Коментари Харесай

Ким Чен уН с нова любовница, хвърлил генерал превратаджия на пирани

Нова елегантна жена се появява в последно време обществено като довереница на севернокорейския водач Ким Чен Ун, заяви в. " Таймс ".

Хьон Сон Уол е соло певица на женския отбор " Моранбон ", за която преди време се говорело, че е държанка на вожда на КНДР. Тя е била до Ким на посещаване във фабрика и на откриването на гимнастически игри предходната седмица, прецизира изданието, представено от " 24 часа ".

42-годишната Хьон, чийто най-популярен шлагер възпява работничка в текстилна фабрика, е член на Централен комитет на Корейската трудова партия. Тя придружи Ким при визитата му в Китай през януари и в този момент заема управителна позиция в пропагандния уред на партията.

" Таймс " акцентира, че появяването на певицата като политическо лице е доста странна заради известията, че тя е била екзекутирана поради присъединяване си в нецензурен филм.

По-рано тази година южнокорейският вестник " Чосон илбо " писа, че Хьон и други музикантки в " Моранбон " са били разстреляни по заповед на водача, тъй като правели порнофилм. Миналия вторник обаче певицата била назначена за зам.-директор на отдела на компартията за агитация и пропаганда, написа " Сън ", базирайки се на публични източници в Пхенян.

Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със 7 години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години. Съобщенията, че тя е ликвидирана, не провокираха огромна изненада, тъй като Ким към този момент се е отървавал от свои близки.

Други английски вестници оповестяват, че по заповед на Ким Чен Ун е била осъществена злокобна екзекуция . Севернокорейски военачалник, упрекнат в скрит план за прелом, бил хвърлен в басейн с пирани, като преди този момент по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож. Ким има голям аквариум със стотици пирани, импортирани от Бразилия, в една от резиденциите си. Те имат извънредно остри зъби, с които са способни да раздерат човек за минути.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР