Нова дрога с кодово име "Амнезия" залива пазара й е

...
Нова дрога с кодово име "Амнезия" залива пазара й е
Коментари Харесай

Нова дрога с име “амнезия“ залива пазара

Нова дрога с кодово име "Амнезия " залива пазара й е цялостен шлагер сега. Тревата, която е обработена с химически субстанции още до момента в който пораства, се продава за 50 лева на грам. Също за толкоз пари се пласира и другият модел - хейс.

Това разкриха криминалисти от бранш "Наркотици " в Столична дирекция на вътрешните работи, написа в. "Телеграф ". По думите им от един грам "Амнезия " или хейс могат да излязат две или три цигари. Разликата с елементарната трева е, че силата на новата дрога е доста по-голяма и държи в замайване индивида доста по-дълго време.

"Амнезия " се продавала по същата скица като марихуаната. Хората, които я купували, варирали от 14 до към 40-45 години, засекли проверяващите. Характерното при нея е, че наличието на дейното вещество тетрахидроканабинол е доста по-високо. В превод това значи, че опиатът става по-силен и държи "клиента " часове по-дълго замаян. Причината за увеличеното вещество са химикалите, с които се обранотва растението. "Има сортове, които след обработка с разнообразни субстанции за 35 дни са пораснали и подготвени да се пускат на пазара ", обясниха ченгета.

Най-новият амфетамин, които се пласира на пазара сега, пък е така наречен кристал. Името му идвало от обстоятелството, че е тъкмо копие на планинските камъни или на хималайскта сол и елементарно може да се обърка на външен тип. "Една разфасовка може да се пласира на цена от 10 до 30 лева според от грамовете. "

Най-евтиният опиат на пазара сега е билката, или така наречен друсан чай. Цената му е от 2 до 10 лева Изпозлват го всеобщо деца и хора с доста невисок обществен статус поради ниската му цена. По данни на Министерство на вътрешните работи най-малкото засечено дете, което е постъпвало в болница след предозиране с билка, е на 14 година Употребата на друсания чай може да докара до инфаркти и инсулти при малолетните.

Криминалистите са оформили и профила на дилъра, който пласира най-модерната синтетична дрога. Това е възпитаник с компютър, добър британски и 100 лева в джоба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР