Нова Броудкастинг Груп ще излъчи ФИФА Световно първенство по футбол

...
Нова Броудкастинг Груп ще излъчи ФИФА Световно първенство по футбол
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп излъчва ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 в 4К качество

Нова Броудкастинг Груп ще излъчи ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 в 4К резолюция в новия ефирен канал DIEMA SPORT 3 4K. За първи път българските фенове ще имат опция да проследят най-престижния футболен конгрес с сходно телевизионно качество. Новата технология ще обезпечи на аудиторията незабравимо футболно прекарване от 20-и ноември до финала на шампионата на 18-и декември. Зрителите ще могат да гледат мачове от надпреварата в ефира на NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.

Футболните почитатели ще проследят в 4К качество на картината и студийната стратегия „ Като за международно “ от ново високотехнологично студио. С внушителни видео стени и с най-съвременни механически благоприятни условия, то ще бъде ситуирано на повърхност от 450 кв. м. Домакини в новото мултифункционално студио са двойките водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов, които ще пренесат страстта на футболния празник в българските домове.
 футбол NOVA
„ Нова Броудкастинг Груп продължава да влага в софтуерна рационализация като част от дълготрайната тактика за развиване на компанията. Щастливи сме да обявим, че ще излъчваме Световното състезание от Катар и студийната стратегия към него в 4К резолюция. Нашата цел е да осигуряваме най-богатото и разнообразно спортно наличие на българския ефирен пазар, а към този момент с горделивост можем да споделим, че феновете ни ще имат привилегията да наблюдават едно от най-гледаните надпревари в света на футбола с съвършена картина и от ново студио “, разяснява Стефана Здравкова, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 се излъчва в партньорство сред Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия. Всички 64 мача са разпределени поравно сред тях, като всеки от сътрудниците ще предложи на феновете си по 34 футболни срещи от вълнуващия шампионат онлайн. По традиция, те по едно и също време ще излъчват откриването на 20 ноември с мача, в който домакините от Катар дебютират на международни финали против тима на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K.
Мачовете от надпреварата, предавани в каналите на Нова Броудкастинг Груп, и студийната стратегия към тях ще бъдат налични и за потребителите на PLAY DIEMA XTRA. Футболните почитатели ще имат опция да гледат онлайн всички дуели от шампионата на уеб страницата на Gong.bg в специфична.

Не пропускайте да наблюдавате най-важното от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 от 20 ноември в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР