Нова Броудкастинг Груп категорично заявява, че ще сезира всички отговорни

...
Нова Броудкастинг Груп категорично заявява, че ще сезира всички отговорни
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп ще сезира институциите за всеки опит за уронване на престижа на медиите чрез фалшиви новини

Нова Броудкастинг Груп изрично декларира, че ще сезира всички виновни институции при всеки опит да бъде накърнен престижът и престижа на медиите ни посредством подправени вести.

" В последната седмица NOVA получи високо самопризнание за своя професионализъм и в интернационалното изследване на Института за проучване на публицистиката „ Ройтерс “, който разгласи, че това е медията, от която се осведомят най-вече българи и има най-високо доверие.

В името на всички наши фенове и читатели, както и в името на професионализма на всички наши сътрудници, управлението на Нова Броудкастинг Груп няма да разреши съзнателно и злонамерено разпространение на измислени текстове и подправени вести , опетняващи достолепието и престижа ни. Въпросните анонимни имитации не са в положение да устоят и обикновена инспекция за меродавност.

Заявяваме, че ще вложим всички старания, с цел да открием източника на лъжливата информация, който да понесе цялата суровост на закона.

Неумелата офанзива против репутацията на NOVA идва в миг, в който тя потвърди, че е номер едно измежду медиите в България и се радва на голямо зрителско доверие ", декларират от Нова Броудкастинг Груп .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР