Нова атрактивна табела вече ще посреща жителите и гостите на

...
Нова атрактивна табела вече ще посреща жителите и гостите на
Коментари Харесай

Светеща табела със символа на Мадан краси входа на града

Нова атрактивна табела към този момент ще посреща жителите и гостите на Мадан. Съоръжението е двустранно с дължина 8,50 м и височина 2.70 м и от надалеч притегля внимание, заяви кметът на общината Фахри Молайсенов.
Надписът бе подложен нощес и осветлен.
 Министерство на вътрешните работи награди героичен маданчанин, избавил блъснато на пътя момиче Министерство на вътрешните работи награди героичен маданчанин, избавил блъснато на пътя момиче
Грамота за героизъм и цивилен принос изпрати на Зюлфи Джуков от Мадан старши комисар Николай Димов -  шеф на ОДМВР в Смолян...
Освен името на града в композицията са съчетани и присъщите за обитаемото място два светещи кристала, символизиращи главния занаят на града – рудодобивът. Табелата е направена от скулптора Антон Урдаджиев.

Снимка: Кметът Молайсенов дружно със скулптора Урдаджиев пред най-новото му създание
" Поставянето на новата табела е първият стадий от реализацията на идейния ми план. Предстои пространството към табелата да бъде облагородено. Ще бъдат сложени нова настилка, защитна ограда и разнообразни орнаменти, които ще допринесат още повече за привлекателната визия на входа на града ", добави градоначалникът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР