Нова атака по българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев,

...
Нова атака по българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

Еди Хърн: Рейтингите на мача Кубрат Пулев - Богдан Дину бяха ужасяващо слаби

Нова офанзива по българската звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев, въпреки този път тя да не беше обвързвана с прословутата му целувка по устата на репортерката Джени Суши. Сега тя пристигна от промоутъра на хегемона в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, който опита да засегне посредством стрелички по българина неговата нова мениджърска организация Top Rank.


Кобрата подписа с американците в края на предходната година и в контракта има залегнали борби, които се излъчват по телевизионния колос оттатък Океана ESPN. Първата среща от тях към този момент се изигра - против Богдан Дину, само че рейтингите не бяха това, което в Съединени американски щати чакаха и тъкмо това провокира острия изблик от Хърн.


Британският промоутър отговори на рецензиите на боса на Top Rank Боб Аръм, съгласно който Антъни Джошуа е станал пленник на алчността на мениджърите си и по тази причина няма по какъв начин да се бие с някое от огромните имена в категорията. Клиент на Аръм е и Тайсън Фюри, а той не стопира да приканва AJ за борба. Такава обаче е прекомерно малко евентуална точно поради телевизионните права на сходен мач.

" Мисля, че Боб Аръм е напрегнат от ESPN. Това си проличава от държанието. Последният мач на неговата организация сред Кубрат Пулев и Богдан Дину потвърди това, тъй като рейтингите в Съединени американски щати бяха ужасяващо слаби и всичко беше под рецензия. И това го кара да е нападателен към нас, което пък на собствен ред значи, че вършим нещата си вярно ", съобщи Хърн.

Кобрата е наложителен кандидат за мач за международната купа с Антъни Джошуа. Преди седмица Хърн загатна, че подобен мач би трябвало да стане факт най-късно при започване на идната година, само че към момента подробни елементи няма по какъв начин да се разкрият.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР