Нов закон, приет във Великобритания, дава на властите на тази

...
Нов закон, приет във Великобритания, дава на властите на тази
Коментари Харесай

Британските власти си приписаха пълномощия да задържат руски кораби

Нов закон, признат във Англия, дава на управляващите на тази страна пълномощията да задържат съветски кораби. Това се споделя в изказване, оповестено във вторник от външното министерство на Обединеното кралство.

" На съветските плавателни съдове ще бъде неразрешено да влизат в пристанищата на Обединеното кралство след нов пакет от английски наказания против Русия. Забраната ще се ползва за всички кораби, притежавани или ръководени от някой, обвързван с Русия, и управляващите ще имат нови пълномощия да задържат съветски кораби ", се споделя в изказването.

Британското министерство на превоза по-рано изясни, че възбраната ще се ползва за всеки транспортен съд, за който Лондон реши, че е притежаван, следен, нает или ръководен от лице, обвързвано с Русия или глобено и плаващ под съветски байрак и е регистриран в Русия. Такива ограничаващи ограничения бяха въведени в отговор на съветската военна интервенция в Украйна.

На 24 февруари съветският президент Владимир Путин разгласи специфична военна интервенция в Украйна в отговор на апела на водачите на републиките на Донбас за помощ.

Той акцентира, че проектите на Москва не включват окупацията на украински територии, задачата е демилитаризация и денацификация на страната. Както се показва в съветското министерство на защитата, съветските военни не нанасят удари по градове, а деактивират единствено военната инфраструктура, тъй че нищо не заплашва цивилното население.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР