Нов вид опасен наркотик във формата на чай за пушене,

...
Нов вид опасен наркотик във формата на чай за пушене,
Коментари Харесай

Спецакция на МВР в ромското гето в Бургас: Откриха нов опасен наркотик

Нов тип рисков опиат във формата на чай за пушене, само че с примеси на амфетамини, беше открит при акция на профилираните полицейски сили в ромското гето в бургаския квартал „ Победа “.

МВР-служителите атакували редом няколко жилища в квартала, превърнати в депа за произвеждане и разпространяване на дрогата. Открити са близо 150 топчета със суха зелена тревна маса - примес сред синтетичен канабиноид и метамфетамин, и шест пликчета с вещество, реагирало при наркотест на метамфетамин. Задържани са трима души на възраст сред 23 и 42 години.

В жилището на 23-годишен мъж, което се намира в кв. " Победа ", полицейските чиновници са иззели 98 топчета синтетичен канабиноид във тип на чай за пушене и сумата от 320 лева

Претърсени са и домовете на други двама мъже - на 42 и 40 години, също ситуирани в кв. " Победа ". В едното жилище са открити и конфискувани близо 50 топчета със суха тревна маса, реагирала при направения полеви наркотест на метамфетамин и сумата от 1076 лева, а в другото - шест пликчета с вещество, реагирало при полевия наркотест на пико.

Новата дрога се предлага на извънредно налични цени, само че има доста мощен упоителен резултат. Причината е, че „ готвачите “ прибавят в марихуаната синтетични опиати с неизяснени съставки, което в допълнение ускорява въздействието им. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР