Нов външен вид: LCV моделите носят отличителното лице на марката

...
Нов външен вид: LCV моделите носят отличителното лице на марката
Коментари Харесай

Лекотоварна гама Opel: ново поколение Combo, Vivaro и Movano

Нов външен тип: LCV моделите носят отличителното лице на марката - Opel Vizor
Ново работно пространство: Обновен кокпит с до 10-инчови цифрови екрани
Ново електрическо задвижване: Водещ в класа пробег

Opel показа новото потомство на моделите - компактни Combo, средноразмерни Vivaro и огромни лекотоварни коли (LCV) Movano. Всеки модел ще се отличава с нов екстериорен жанр и модифициран кокпит, до момента в който електрическите версии с акумулатори ще продължат да оферират водещ в класа си пробег. Освен това немската марка разгласи, че новото Movano ще се предлага и като транспортно средство с водородни горивни кафези в близко бъдеще.

Новите модели лекотоварни транспортни средства от марката с емблема Blitz ще носят присъщото за марката разпознаваемо лице Оpel Vizor, познато от най-новите модели на пътническите коли Opel. Vizor интегрира емблемата на марката с присъщите системи за предно осветяване, създавайки единна образна единица, която съставлява лицето на автомобила.

В допълнение към външния дизайн, интериорът на новите Opel Combo, Vivaro и Movano претърпява в допълнение развиване. Акцентите в обновените шофьорски кабини включва нови безжични Apple CarPlay и Android Auto-съвместими информационно-развлекателни системи с цветни сензорни екрани с размер до 10 инча.

Електрическите версии на батериите на новите Opel Combo, Opel Vivaro и Opel Movano ще продължат да оферират оптималната приложимост, сходна на тази на съответните разновидности на мотори с вътрешно горене. Благодарение на най-съвременните технологии за акумулатори и усъвършенствания, включващи нараснала успеваемост на задвижването, и трите модела ще продължат да оферират водеща в класа гама коли с електрически акумулатори без нездравословни излъчвания.

Новата гама лекотоварни коли на Opel носи всички мощни страни на своите прародители. Те включват необятна гама от усъвършенствани системи за подкрепяне на лидера, с цел да създадат пътуванията и маневрирането по-удобни и на първо място по-безопасни. Освен това триото ще се предлага в разнообразни дължини, височини и видове каросерии, с цел да отговори на всички професионални потребности, запазвайки своите товарни размери, потребен товар и потенциал на изтегляне.

Очаквайте - Opel ще разкрие повече детайлности за обособените линии лекотоварни коли през идващите седмици.

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР