Нов цирк се разиграва в българския футбол, а арената му

...
Нов цирк се разиграва в българския футбол, а арената му
Коментари Харесай

Цирк и във футбола! Какво става в НДК, има ли конгрес

Нов цирк се разиграва в българския футбол, а арената му е НДК.

Днес трябваше там да се организира конгрес на БФС, който от футболната централа публично анулираха преди седмици. Според опозиционния претендент за президент на БФС Димитър Бербатов обаче сега конгресът тече.

" Залата е резервирана и платена, 30 хиляди лв., в случай че има конференция с пет индивида, тези хора би трябвало да са доста значими, с цел да се дават толкоз доста пари от клубовете. Ясно е какъв цирк се разиграва, само че конгрес има, конгресът не е анулиран ", разгласи Бербатов при идването си пред НДК

От управлението на футболната централа обаче декларират, че конгресът е анулиран, а през днешния ден се организира единствено работна конференция в зала 3 на НДК. 

" Трябва да бъдем позволени в зала 3, тъй като сме си подали документите в период, както си е по Устава на БФС. Надявам се клубовете, които са издигнали делегати в период, както е по Устав, с цел да може всичко да е законно, да участват. Ако не бъдем позволени, тогава има и адвокати с нас, ще обсъдим какво да вършим, с цел да предприемем по-нататъшни дейности или да изчакаме да се появи БФС, с цел да си организира конгреса. Чакаме да се организира конгрес ", сподели Бербатов.

Преди него пред НДК дойдоха Стилиян Петров, Мартин Петров и другите членове на екипа му, както и изпълнителният шеф на БФС Борислав Попов, който съобщи, че конгрес няма да има.

По-късно на мястото пристигна и министърът на младежта и спорта Радостин Василев.

" Не знам какво ще се случи, с моя заповед комисия от ММС през днешния ден ще удостовери какво се случва в НДК, тъй като информациите са спорни, никой не знае какво се случва. Аз ревизирах залите, всички зали са празни, ще излезем с отчет ", разгласи Василев, който пристигна персонално да ревизира какво се случва в НДК.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР