Нов тест на американската хиперзвукова ракета AGM-183A по програмата ARRW

...
Нов тест на американската хиперзвукова ракета AGM-183A по програмата ARRW
Коментари Харесай

Нов тест на хиперзвукова ракета на ВВС на САЩ завърши с неуспех

Нов тест на американската хиперзвукова ракета AGM-183A по програмата ARRW (Air-Launched Rapid Response Weapon) приключи с крах, оповестява профилираният портал The War Zone, като се базира на представител на Военновъздушни сили на Съединени американски щати.

Breaking:

Third test of the Air Force`s AGM-183 ARRW hypersonic weapon has failed like the ones before it:

Според показаните данни тестването на ракетата е извършено в четвъртък. Тя е трябвало да бъде изстреляна от стратегическия бомбардировач B-52, къде тъкмо - не се прецизира. Очакванията са били тя да се да се форсира скорост, пет пъти по-голяма от тази на звука.

„ Последователността от интервенциите беше прекратена преди [ракета] да се отдели заради незнаен проблем “, сподели представителят на Военновъздушни сили на Съединени американски щати. По думите му „ ракетата ще бъде върната на производителя, незабавно ще стартира анализът на телеметрията и бордовите данни “. Американските военни чакат „ да възобновят полетните тествания допустимо най-скоро “.

Както отбелязва порталът, това е третият несполучлив тест на тази ракета. Експертите към момента не са открили аргументите за случая. Военновъздушни сили на Съединени американски щати не са коментирали информацията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР