Нов случай на насилие над животни. Семейство от Добрич спаси

...
Нов случай на насилие над животни. Семейство от Добрич спаси
Коментари Харесай

Невероятна драма с хепиенд в Добрич, кучето Ричи се оказа герой

Нов случай на принуждение над животни. Семейство от Добрич избави четири котки, завързани в чували и захвърлени.

„ Виновник” за разкриване на безпомощните животни е домашният им любим - кучето Ричи. Клип със избавителната акция, оповестен в обществената мрежа, провокира бурна реакция и голям брой остри мнения против хората, които са се пробвали да умъртвят животните по подобен метод.

По време на вечерната си разходка кучето на семейство Михайлови – Ричи, стартира да ръмжи към изхвърлени чували, разтревожен е и притегля вниманието към мястото на стопанката си. "Звъни по телефона и ми вика-вземи един нож, че тук Ричи откри някакви котенца, пискат вързани в чували. Гледката беше ужасяваща. Като видях в първия чувал, който беше най-близо до самия тротоар, се виждаше придвижване вътре, имаше живот и с ножа по най-бързия метод разрязах връвта, с която беше вързан и оттова се демонстрираха две мънички душички, живи популярност бог”, описа пред камерата на bTV Пламен Михайлов.

Той побързал да развърже и останалите два чувала, откъдето изскочили две възрастни животни.

"Във втория чувал се оказа, че беше майката. Тя горката беше доста уплашена, че направи скок като дива котка буквално”, изясни Пламен.

Той и брачната половинка му са потресени от претърпяното. "Тя задачата е ясна, че по тази причина са вързани, с цел да бъдат умъртвени. Просто на някого са му пречели и е решил да ги захвърли и да ги убие ", разяснява спасителят.

Съпругата на Пламен предложила да вземат в дома си дребните, само че решили, че е по-добре да останат при майка си. На идващия ден не разкрили котките, само че са сигурни, че са оживели. И благодарят на Ричи, който е оказал помощ беззащитните животни да бъдат избавени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР