Нов случай на напрежение и сблъсък между съседи в София

...
Нов случай на напрежение и сблъсък между съседи в София
Коментари Харесай

Правораздаване между етажни собственици

Нов случай на напрежение и конфликт сред съседи в София – за него сигнализира гражданин на кв. „ Люлин “, който във Фейсбук се оплака от собствен нападателен комшия, който опитал да реши казуса с оръжие.

На фрагменти от охранителни камери се вижда по какъв начин мъж насочва револвер към главата на комшия. Причината – вдигали му прекалено много звук. Случаят е от 24 май, а кошмарната екшън сцена се разиграва в 538 блок на столичния квартал.

Потърпевшият Ивайло Стоянов показа пред Нова тв, че се е уплашил доста. Съседът му първо го обиждал, преди да насочи оръжието си към лицето му.

А мъжът с револвера е таксиметров водач. Държал се жестоко даже с служителите на реда, които Ивайло повикал.

„ Никога не съм приказвал с този човек, нито сме имали някакъв спор. Дори допреди този случай не знаех дали не е глухоням “, добави той.

Все още няма информация дали оръжието от нападателния мъж е конфискувано. В един от диалозите, които пострадалият провел с кварталния, той му споделил, че е параноик.

Според други съседи нападателният мъж редовно вдигал звук, тропал, събарял мебели и чукал с чук измежду нощ. Дори пребивал приятелката си.

Видео: Ивайло Стаянов/Facebook група „ Люлин “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР