Любовчиите на месеца! Ето кои зодии ще имат късмет с

...
Любовчиите на месеца! Ето кои зодии ще имат късмет с
Коментари Харесай

Любовчиите на месеца! Ето кои зодии ще имат късмет с гаджетата през май


Любовчиите на месеца! Ето кои зодии ще имат шанс с гаджетата през май. Май ще бъде цялостен с романтика и всички знаци ще го усетят. За да избегнете самотата, прекарвайте повече време измежду хора. Използвайте препоръките на звездите и с цел да подобрите връзките си с колегата.

През май Марс, ръководещата планета на Овен, е в бранша на романтиката.  Medium, това ще докара до изблик на пристрастеност и завършения в живота на Овните. Самотните представители на зодията ще бъдат привлечени от странни, само че и упорити претенденти, написа Medium.

Тези, които към този момент са във връзка, ще изпитат прилив на привличане към колегата си. Стабилността в другите области на живота ще ви разреши да отделите време и внимание на любовта. Не се отхвърляйте от другарство и срещи.

Според астроложката Кайли Томас, Телецът в този момент е в един от най-благоприятните интервали да срещне сродната си душа от дванадесет години насам. Можете да се влюбите, да имате дете, да се сгодите и даже да сключите брак. Новолунието в Телец на 7 май е чудесна причина да обърнете внимание на външния си тип. Това ще увеличи самочувствието ви и ще ви помогне да срещнете нов сътрудник или да запазите сегашния си подобен.

През май Близнаците ще бъдат във вихъра на пътувания, другарство и бизнес запознанства, някои от които може да прераснат в сантиментални връзки. Вероятността да срещнете подобаващия човек ще се появи през последните 10 дни на месеца. Това се улеснява от навлизането на Венера в Близнаци. Близнаците би трябвало намерено да показват възприятията си и ще видите по какъв начин връзките ви ще процъфтяват с помощта на това.

Май ще бъде позитивен месец за персоналния живот на Рака. Причината за това е великодушният Юпитер. Ако почувствате и най-малка неустановеност, обсъдете връзката с колегата си, разберете за неговите усеща и терзания. Здравословният и работлив разговор ще укрепи връзката. Необвързаните Раци ще „ разбият “ самотата. Възможността да се срещнат с нов човек е по-голяма по време на новолунието на 7 май и на пълнолунието на 23 май. Новолунието в Телец може да донесе земен и постоянен сътрудник в живота на Рака, а пълнолунието в Стрелец ще донесе буен и сантиментален.

През май няма закани за персоналния живот на Лъвовете. Периодът е удобен за подсилване на съществуващи връзки и започване на нови. Лъвът ще обърне внимание на външния си тип, ще възобнови дрешника си, ще се поглези със скъпи неща, защото те ще подчертаят хубостта и харизмата на огнения знак. Романтичен сътрудник, непрекъснат или нов, ще ви обкръжи с внимание и обич. Вземете си отмора и прекарайте време надалеч от всички.

През първата половина на май Девата ще бъде енергична и дейна, а през втората – спокойна и чувствена. Срещата с нов човек е допустима през последната декада на месеца. Социалният кръг на Девата ще се промени и това ще послужи като подтик за възкръсване на персоналния й живот. Знакът ще се радва на внимание и дарове. За тези, които са във връзки, сантименталната страна на живота е постоянна. Благодарение на триумфите в работата и себереализацията, Девите ще имат предпочитание и опция да прекарват повече време с колегата си.

Средата на май ще донесе нови страсти на Везните в областта на любовта. Връзките ще стартират въз основа на общи ползи и занимания. За да сте сигурни, че имате задоволително време и сила както за работа, по този начин и за срещи, погрижете се за физическото и прочувственото си здраве. През май има риск бързо да се влюбите, само че също по този начин и бързо да се разочаровате от обекта си на внимание. За да не попаднете в клопката на личните си илюзии, заложете на връзките, които ще се заформят през последната седмица на месеца. Те ще бъдат подсилени от преноса на Юпитер през знака Близнаци.

Скорпионът, който напълно е потопен в работа, ще бъде леко нервиран от нарасналото внимание към себе си. За да предотвратите това да се случи, отделете време и пространство за романтика. Тези, които към момента са свободни, ще могат да намерят наслада в заниманията и спорта.

Пълнолунието в Стрелец на 23 май ще провокира внезапни промени в областта на любовта и брака. Тези, които от дълго време се канят да се разделят с колегата си, ще го създадат безболезнено. Останалите ще доближат ново равнище, на спокойни страсти с колегата. Много хора вземат решение да имат дете. В постоянните двойки всичко е предвидимо, по тази причина може да отделите време, с цел да се насладите на по-голяма спонтанност.

Според астрологичното издание Ganeshaspeaks сантименталните връзки на Козирога са минали през сложен интервал през април. През май обстановката се стабилизира. Козирозите ще проявят присъщата си благотворителност, достойнство и благотворителност, а в подмяна ще получат признателност и грижа. За всички, които са свободни, май ще даде опция за релакс, отмора или забавен обществен живот. Всичко това ще усили вероятността от основаване на нови запознанства и създаване на връзки. Търсете хора като вас.

Кариерните триумфи за Водолея може да му донесат и нова обич, с която имат общи ползи. Обвързаните изпитват отмалялост и напрежение в дългогодишните си връзки, поради насъбраните ежедневни проблеми. Нещо на пръв взор обикновено, може да докара до голям скандал. Не натрупвайте неспокойствие, обсъждайте всичко с половинката си.

През май Рибите ще прекарват доста време в компанията на близки, другари и родственици. Тези, които към този момент имат връзка, ще вършат проекти. В средата на май е евентуално да настъпи краткотрайна разлъка. Посветете това време на себе си, поглезете се с разкрасителни процедури. Така че когато се срещнете, вашият обичан човек да бъде покорен от вашата промяна.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР