Националната агенция за приходите (НАП) получи поредна награда за Портала

...
Националната агенция за приходите (НАП) получи поредна награда за Портала
Коментари Харесай

Награда за е-портала на НАП

Националната организация за приходите (НАП) получи поредна премия за Портала си с електронни услуги за развиване на новаторски решения в ИТ региона. Отличието е в категорията Innovation Of The Year („ Иновация на годината “) в класацията #TechElite.

На церемонията по връчването на премиите от страна на Национална агенция за приходите участваха шефовете на дирекциите „ Обслужване “ и „ Информационни системи и електронно ръководство “ – Боряна Георгиева и Малина Панайотова.

Приходната организация поддържа над 170 електронни услуги, които дават улеснение на жителите и бизнеса, пестят време и средства и понижават административната тежест. Със своята интуитивна навигация, елементарен достъп до информацията за всяка услуга и функционалност, е-Порталът улеснява доста физическите и юридическите лица при декларирането и заплащането на налози и осигурителни вноски. Всяка услуга в него разполага с осведомителна страница, от която потребителите могат да се срещнат с метода на работа и нужното средство за достъп до нея, както и с нейните функционалности.

„ Ние в Национална агенция за приходите се стремим непрестанно да предоставяме все по-голям брой нови услуги, те да бъдат елементарно налични от повече хора и по всевъзможен метод – с КЕП, с ПИК, в това число и свободно. Зад тази платформа стои работата на ужасно доста хора, които не са единствено в областта на осведомителните технологии. Голям принос в построяването на портала на Национална агенция за приходите имат хората от бизнес дирекциите – дирекция „ Обслужване “, „ Информационен център “. Не зная дали има различен подобен програмен продукт и такава организация в България, която да може да  поддържа и развива толкоз доста и разнообразни електронни услуги, които да бъдат налични 24/7 (24 часа в денонощието /7 дни в седмицата) и да дават настояща информация когато и да е на денонощието. “, сподели Малина Панайотова при приемането на премията.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР