Нов случай на инфекция с COVID-19 бе потвърден в Ухан,

...
Нов случай на инфекция с COVID-19 бе потвърден в Ухан,
Коментари Харесай

Нов случай на коронавирус в Ухан, пациентът е в тежко състояние

Нов случай на зараза с COVID-19 бе доказан в Ухан, където няма нови случаи отдавна, оповестява РИА Новости, представена от БГНЕС.
Уточнява се, че новият доказан случай е пациент, който е в тежко положение. Информацията е изнесена от комитета по опазване на здравето на Хубей.
Освен това през миналия ден в провинция Хубей бяха открити 17 нови безсимптомни носители на вируса, а един случай бе прекласифициран за доказан.
Китайските управляващи не включват в общата статистика безсимптомни носители, при които тестванията за нуклеинова вирусна киселина са позитивни, само че нямат признаци. Те ги преквалифицират единствено когато демонстрират признаци. Дали новият случай в Ухан е бил асимптоматичен притежател, който е почнал да демонстрира признаци на заболяването, не се прецизира, само че се оповестява, че в цялата провинция сега има единствено един доказан случай, пациентът е в Ухан.
В момента 616 асимптоматични носители на вируса остават под лекарско наблюдаване в целия Хубей.
По време на епидемията в Хубей са регистрирани 68 129 случая на зараза (50 334 – в Ухан), 63 616 са се възстановили (46 464), 4 512 са умряли (3 869 в Ухан).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР