Нов силикон за летния сезон“, написа Черната Златка в социалната

...
Нов силикон за летния сезон“, написа Черната Златка в социалната
Коментари Харесай

Черната Златка се наблъска с кило и половина силикон, за което не плати и една стотинка

„ Нов силикон за летния сезон “, написа Черната Златка в обществената мрежа и подмени онлайн старите си силиконови импланти с нови, още по-големи, видя HotArena.

И те са с капковидна форма, като всяка от тях е със 150 кубика повече от предните. Общо новият е силикон е 1170 кубика, което е повече от кило .

По-голяма част от приятелите й не одобриха задушевно обстоятелството, че брюнетката е поставила толкоз доста материал. „ Това е тъжно, Злати. Живи и здрави, на старини ще схванеш, че е цялостна нелепост и ненужност ”, разяснява консуматор, който бе част от болшинството, неподкрепящо маниакалната суматоха на Златка, писа „ Таблоид “.

С интервенцията си Димитрова сподели, че макар, че гони 32 години и относително скоро стана майка, изобщо не разсъждава за здравето си и няма естетически взор над нещата. На фона на нежната й фигура, близо 1200 кубика са безумство , което всеки по-съвестен доктор би прекратил, тъй като може да има съдбовни последствия за пациентката, само че алчният и жаден за реклама доктор Енчев – не!

Плеймейтката излъчи видео онлайн във фейсбук, на което дружно с доктор Ангел Енчев избират размера на новите импланти. Клипът продължи досега, в който на изкусителката бе сложена анестезия. Д-р Енчев изясни, че интервенцията стартира. 

Според осведомени, повода за целия този сеир е, че Златка няма да заплати и стотинка за силикона си . Тя се съгласила да направи реклама на клиниката , против което интервенцията да й бъде безвъзмездна .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР