Нов шокиращ случай на агресия на пътя. Шофьор извърши нарушение

...
Нов шокиращ случай на агресия на пътя. Шофьор извърши нарушение
Коментари Харесай

СКАНДАЛ СЛЕД УДАР НА ПЪТЯ: Превърна ли се потърпевш във виновник?

Нов фрапантен случай на експанзия на пътя. Шофьор извърши нарушаване и блъсна различен на метри от детска градина във Варна, оповестява.

Инцидентът се е случил на 6 февруари към 15 ч. След това нападателният водач насочва опасност към другия лидер. Потърпевшият Станко Стилиянов твърди, че пристигналите на място чиновници на Пътна полиция не реагирали съответно на сигнала му и обяснили, че той е отговорен.  

„ Движех се по ул. „ Вяра ”. Въпросният лидер на другия автомобил на няколко пъти се опита да ме изблъска от платното за придвижване. Опита се да ме изпревари. Без подаване на мигач още веднъж се опита да ме изпревари. Загуби надзор над колата и се блъсна в предния ми ляв калник ”, описа Стилиянов в ефира на „ Здравей, България ”. Той добави, че незабавно е алармирал на телефон 112. По думите му водачът, който го е блъснал, е почнал да го заплашва.

„ Екипът на Пътна полиция отидоха първо при съответния господин. Разговаряха и се върнаха при мен. Показах им видеото. Според тях аз съм в нарушаване, тъй като не съм пропуснал движещия се автомобил зад мен да ме изпревари. Казах им и за заканите, само че те твърдяха, че нищо нямало да ми се случи. Искаха да подпиша двустранен протокол и аз да изляза отговорен за ПТП-то ”, добави още Станко Стилиянов.

От полицията във Варна приканиха пострадалия да подаде тъжба.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР