Нов регламент ще има в Игри на волята през тази

...
Нов регламент ще има в Игри на волята през тази
Коментари Харесай

Нов регламент в „Игри на волята“

Нов правилник ще има в " Игри на волята " през тази година. Един от най-гледаните формати стартира тази събота. Това ще бъде 5-и сезон на шоуто в ефира.



Освен обичайните дуели сред трите племена в отборното съревнование през тази година ще има и изключителни борби. Те ще опълчват играчи, които не са съумели да се класират за този сезон на формата, и звезди от предни сезони.
 Димо и Ралица са един от най-успешните тандеми като водещи в родния ефир Димо и Ралица са един от най-успешните тандеми като водещи в родния ефир
Ако състезателят, който не е утвърден на кастинга, победи към този момент потвърден войник, печели непосредствено билет за идващия сезон на формата. При състояние че дуелът приключи в интерес на някогашния участник, той си подсигурява мястото в " Ол старс " изданието на " Игри на волята ", което се приготвя. И по всяка възможност ще бъде през 2025 година Дуелите ще бъдат равнопоставени - мъже против мъже и дами против дами. В конфликтите за " Ол старс " формата ще се пускат редица от участниците от предния сезон. Със сигурност подгласникът на спечелилия в " Игри на волята 4 " Фифо е един от тях. Атлета Гого, който бе апетитен за суперфаворит, също ще го забележим още веднъж на дребния екран. Място в звездния сезон имат спечелилите от предните издания, както и някои определени състезатели. Със сигурност Джаферович ще получи директна покана за новия звезден формат, който се гласи.
 Филип още страда за загубата си на финала през предходната година от Алекса Филип още страда за загубата си на финала през предходната година от Алекса


Още куп паметни облици са поканени да се пробват на арената, само че дали ще се появят, ще разберем през септември.

Както е известно, петият сезон на формата към този момент завърши. Победителят от седмици е явен, само че се пази в цялостна загадка. Същото важи и за звездите, участници в " Ол старс ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР