Нов референдум за независимост на Шотландия трябва да се провежда

...
Нов референдум за независимост на Шотландия трябва да се провежда
Коментари Харесай

Джонсън: Шотландия трябва да почака до следващото поколение за нов вот

Нов референдум за самостоятелност на Шотландия би трябвало да се организира един път на потомство, съобщи английският министър председател Борис Джонсън , откакто водачът на Шотландия възобнови апелите за нов избор след Brexit.
„ Референдумите в моя опит, директния ми опит, в тази страна не са изключително радостни събития “, съобщи министър председателят пред BBC. " Те нямат изключително сплотяваща мощ за националните настроения, те би трябвало да бъдат единствено един път на потомство. "
 Северна Ирландия се оказва неочакван печеливш от Brexit Северна Ирландия се оказва неочакван печеливш от Brexit
Икономическите и практическите последствия от Brexit ще стартират да се усещат, защото преходният интервал сред Европейски Съюз и Англия прикл...
Шотландия гласоподава да остане част от Обединеното кралство през 2014 година По това време водачът на Шотландската национална партия Никола Стърджън го назова избор един път на потомство, само че в този момент твърди, че напускането на Англия от Европейския съюз, против което болшинството от шотландците се опълчват, трансформира играта.
Неотдавнашните социологически изследвания демонстрираха непрекъсната поддръжка за независимостта.
" Твърде дълго последващите държавни управления на Обединеното кралство водят Шотландия в неверна посока, завършвайки с Brexit. Не е чудно, че на толкоз доста хора в Шотландия им писна ", написа тя в уеб страницата на партията си в събота.
" Не искахме да напущаме и се надяваме скоро да се присъединим към вас като пълноправен сътрудник ", добави тя в обръщение до Европейски Съюз.
 Euronews: Европа се връща към естествения живот Euronews: Европа се връща към естествения живот
Дарън МакКафри от Euronews прави резюме на ситуацията, с което Европа влиза в новата 2021 година. „ Надявам се да сте имали д...
Джонсън отхвърли провеждането на ново гласоподаване, само че Стърджън евентуално ще изиска мандат и напън върху министър-председателя, в случай че нейната партия се показа добре на идните локални избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР