Нов опит за продажба на последната българска Комета“, която стои

...
Нов опит за продажба на последната българска Комета“, която стои
Коментари Харесай

Търсят купувач на кометата в „Аспарухово“

Нов опит за продажба на последната българска „ Комета “, която стои закотвена в „ Аспарухово “, ще направи Областна администрация-Варна, научи Moreto.net. Документи за присъединяване в търга на 18 април ще се одобряват от 10 до 17-ти април. Определената начална тръжна цена е 7920 лв.. Сумата е с към 1500 лв. по-ниска от тази при предходното съобщение, когато не се появи нито един претендент.

Желаещите да прегледат корпуса на плавателния съд, представляващ някогашен моторен самоходен транспортен съд на подводни криле, предопределен за транспорт на пасажери, могат да го създадат при предварителна поръчка на 11 и 13 април.

Решението за продажбата на именития кораб е на Комисията за предписание с парцели и движимости – държавна благосъстоятелност. Това е станало на 17 август 2017-та.

„ Комета – 5 “ се води частна държавна благосъстоятелност от 15 декември 1997 година. В предишното някогашният моторен самоходен транспортен съд е бил предопределен за транспорт на пасажери. След това обаче е трансфорат в заведение и атракция.

Освен плавателния съд Областна администрация е оповестила за обмен и „ Мерцедес “ S с начална цена от 7150 лв.. Превозното средство е създадено 2001/2002 година и е с пробег 282 хиляди километра.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР