Нов изпълнителен директор застава начело на ВМЗ ЕАД – Сопот.

...
Нов изпълнителен директор застава начело на ВМЗ ЕАД – Сопот.
Коментари Харесай

Иван Стоенчев се върна на шефското място във ВМЗ-Сопот

Нов изпълнителен шеф застава отпред на ВМЗ ЕАД – Сопот. Държавното сдружението, което е най-голямото в оръжейнита индустрия у нас, ще се оглави от инж. Иван Стоенчев. От поста изпълнителен шеф и член на Съвета на шефовете на ВМЗ ЕАД е бил освободен инж. Иван Гецов.

Решението за промяната е било взето по време на съвещание на Съвета на шефовете на ДКК, извършено на 11 февруари, потвърдиха пред „ Марица “ чудесно осведомени източници. Решението не е оповестено, защото се изчаква вписването на измененията в Търговския указател. Очаква се това да стане през идната нова седмица.

Инж. Иван Стоенчев е дълготраен кадър на ВМЗ ЕАД – Сопот, целият му трудов стаж е в държавното дружество, като се изключи последните шест години. Той бе изпълнителен шеф на ВМЗ ЕАД близо 10 години. Стоенчев бе освободен ненадейно през 2015 година. Тогава бе назначен инж. Иван Гецов.
свързани новини2972на 22.01.2022
Промени ще има и в Съвета на шефовете на ВМЗ ЕАД. Имената на новите членове обаче ще станат изрично известни след вписването им Търговския указател.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР