Нов изпълнителен директор на Българските държавни железници встъпи в длъжност

...
Нов изпълнителен директор на Българските държавни железници встъпи в длъжност
Коментари Харесай

И БДЖ с нов шеф

Нов изпълнителен шеф на Българските държавни железници встъпи в служба от петък. Това е Георги Друмев, който съгласно прессъобщение на компанията ще ръководи Холдинг БДЖ с главен приоритет възстановяване на осъществяването на графика за придвижване на влаковете.

Георги Друмев е експерт в региона на железниците с дълготраен опит в системата като професионалната му кариера минава през длъжности от експлоатационната активност до управителни позиции. Има управнически опит и в търговски сдружения от ресора на Министерство на защитата. Завършил е ВВТУ „ Тодор Каблешков ”, компетентност „ Технология и организация на железопътния превоз ”, показват от БДЖ.

Служебният транспортен министър Георги Тодоров предходната седмица освободи управлението на железниците поради закъснения на влаковете и влошени финансови резултати.

Друмев оглавяваше БДЖ и по време на първото служебно държавно управление на президента Румен Радев при започване на 2017 година. Председател на Съвета на шефовете става Маргарита Петрова - Кариди, а сега се организират състезания за попълване на съвета.

Снимка: БДЖ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР