Нов импулс за меме хумор даде напрежението между Руското посолство

...
Нов импулс за меме хумор даде напрежението между Руското посолство
Коментари Харесай

Мемето на Панайотов: Посолството на Русия в България затваря поради мижав интерес

Нов подтик за меме комизъм даде напрежението сред Руското посолство в България и българското държавно управление. Макар обстановката да основава предпоставки за сериозен следващ спор, някои даже загатват за боен подобен, българската хумористична настройка постоянно се намесва на място. Този път с деликатна смешка на непознат гърб:

„ Посолството на Русия в България затваря заради мижав интерес “. Това е изписано на картинка, майсторски имитираща обява на българския реализатор Панайот Панайотов във платформата Tweeter.



Всъщност тънкото възприятие за подигравка на незнаен създател прави отпратка към абсурда сред Панайотов и Кичка Бодурова, който взриви мрежата преди дни. Двамата се скараха през Facebook поради чудноват пост на артиста в персоналния му профил.

" Няма да пея на 11 юли в Бургас с Кичка Бодурова в Летния спектакъл заради мижав интерес към концерта. До всички мои почитатели - оправдавам се ", написа той.

От нейния профил пък в мненията се появи отговор: " Поради огромните искания на П.П. неговото присъединяване беше отказано от уредниците. Концерт е съвсем продаден- доста недодялан пост! ".

Разбира се, медиите гръмнаха по тематиката и на Панайот Панайотов се наложи да изясни, че във въпросната вечер, родила разногласието, тя му писала изненадващо известие във вайбър, че отхвърля присъединяване му. " Днес си направих труда да погледна скицата с продадените билети. Много малко бяха. Като не ми беше обещано пояснение, аз самичък го потърсих и очевидно това е повода ", сподели артистът.

Някой проникновен зевзек очевидно е съзрял тънката пресечна линия, която сплотява двата абсурда Панайотов-Бодурова и България-Русия. Можем единствено да допускаме каква алюзия е желал да направи създателят на мемето. Може би, че последователно българската нация се отдръпва от другарството си с съветската страна. Или че в двата случая неналичието на съответна връзка е изиграла неприятна смешка. Знае ли се..

Едно обаче е несъмнено, когато двама актьори се карат – губи публиката!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР