Нов финансов правилник ще има на Герена от новия сезон.

...
Нов финансов правилник ще има на Герена от новия сезон.
Коментари Харесай

Нова финансова наредба на Герена

Нов финансов устав ще има на " Герена " от новия сезон. Относително ниските за равнището и претенциите на Левски заплати ще бъдат обезщетени със солидни награди. Изплащането на финансовите тласъци ще бъде подписвано от изпълнителния шеф Даниел Боримиров след координиране със притежателя Наско Сираков и представител на генералния спонсор, който поема голяма част от месечните хонорари на играчи и чиновници.

Премиите ще бъдат в оптимален размер единствено при победи против ЦСКА и Лудогорец, втората категория са някои от отборите, които в последния сезон приключиха в горната плейофна шестица, според от това дали дуелът е на " Герена " или на открито.
 Безпаричие? Левски предложи 1 милион лв. за нападател
Безпаричие? Левски предложи 1 милион лв. за нападател

Твърдят медиите на Карибите

На среща с новите капитани Николай Михайлов, Адриан Краев и Сонко Сундберг е било загатнато, че в случай че Левски стане първенец, футболистите ще получат голяма отборна награда, чийто размер не е конкретизиран, написа " Тема спорт ". Ще има бонус и при продобиване на Купата на България. Така стана и предходната пролет, когато сините победиха с този трофей. Тогава с изключение на финансова премия от клуба левскарите изпълниха джобовете и след спомагателни награди от ПФЛ и спонсорите " Палмсбет " и " Електрохолд ".

Допълнителни пари от евротурнирите ще има след преценка на равнището на противника. Премии за предварителния кръг, в който Левски ще играе или с литовския Хегелман или със северномакедонския Шпуки, няма да има. При постигане на групова фаза в Лига на конференциите сините ще приберат най-малко 30 % от сумата, която УЕФА ще преведе на " Герена ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР