Ностелката на титлата Мисис България Паолина Петракиева изля душата си

...
Ностелката на титлата Мисис България Паолина Петракиева изля душата си
Коментари Харесай

Наша миска мина през ада на коронавируса

Ностелката на купата Мисис България Паолина Петракиева изля душата си в изповед, видя HotArena.

От думите на хубавицата излиза наяве, че през последните месеци са минали през много компликации, а повода е Covid-19, който помрачил цялото й семейство.

" Досега не намирах сили да споделя с всички вас ужаса, през който мина нашето семейство през последния месец и половина, само че виждайки какво се случва, няма по какъв начин да остана повече безучастна ", стартира изповедта си Поли, която макар всички защитни ограничения, които взима дружно с членовете на фамилията си, се оказват инфектирани с ковид от тяхен доста непосредствен човек.

" Наистина страхът е голям и към момента не можем да се успокоим, че всичко е наред, към момента не можем да кажем, че всичко е отминало, тъй като следва един нескончаем интервал на възобновяване, съпроводен от редица контролни прегледи и проучвания. Казвам всичко това, с цел да знаете, че корона-вирусът в действителност съществува, че поразява със страшна мощ съществени витални органи и системи като сърдечно-съдовата система, (едно от най-опасните евентуални проявления е непредвиденото втвърдяване и съсирване на кръвта); белите дробове ", написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР