Носителят на титлата Илюзионист на годината 2019 и купата Сенко

...
Носителят на титлата Илюзионист на годината 2019 и купата Сенко
Коментари Харесай

Маг Зайн разкрива тайните на 40 от фокусите си

Носителят на купата " Илюзионист на годината 2019 " и купата " Сенко " за магично изкуство Йордан Янев-Зайн разкрива 40 от номерата си в книгата " Тайните фокуси на Зайн ".

" Книгата е предизвикателство към същинските почитатели, които желаят да знаят по какъв начин се случват нещата и сами се пробват. Питали са ме-правя го, а няма резултат като при теб. В книгата приказвам за психическите трикове, които ускоряват резултата от номера ", сподели бургазлията пред БНР.

В четивото са вплетени секрети кодове, които дават ключ към още една спомагателна мистерия.

През пролетта Зайн трябваше да стартира второто си национално турне, само че поради обстановката с пандемията датите са отсрочени за октомври. За част от тях има изясненост, други са в развой на уточняване. Спектакъл ще има и в Ямбол, а в Бургас срещата с мага ще е на 13 октомври в ДНА.

Подготвян повече от 7 години, ``Вълшебствата на Зайн`` потапя в измерение, където физичните закони отстъпват място на въображението. Зайн отваря малката врата към свят, в който девойки плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възвръщат с щракването на пръсти, шубраци с рози разцъфват единствено от повея на ветрило. Представлението сплотява шеметни илюзии и мистериозен ментализъм. Самият Зайн дефинира включените илюзии като като " гуляй за сетивата и тласък за мозъка на дребни и огромни ". Всичко в него - атрибут, фон, музика костюми, са негово дело в екип с приятелката му Светла и асистентката му на сцената Теди Русева-Тиара.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР