Носителят на SESAME Купа на България – Левски, се завърна

...
Носителят на SESAME Купа на България – Левски, се завърна
Коментари Харесай

Сините нокаутираха ПАОК

Носителят на SESAME Купа на България – Левски, се завърна триумфално в европейските клубни шампионати, пишат  Gong.bg .

Сините удариха трикратния гръцки първенец ПАОК Солун с 2:0 в първи мач от втория квалификационен кръг на шампионата Лига на Конференциите.

Головете за отбора на Станимир Стоилов паднаха през първата част, когато Уелтън беше прецизен още в 41-ата секунда, а Билал Бари удвои и оформи крайния резултат в 19-ата минута.

Левски изиграха страховит мач, в който сподели изключителна дисциплинираност и успеваемост и напълно справедливо взеха задатък от две попадения преди реванша на „ Тумба “ идващия четвъртък. „ Сините “ бяха съвършени през първото полувреме, а през вторите 45 минути стояха прелестно на терена и не разрешиха на „ триглавите орли “ да застрашат съществено вратата на Николай Михайлов.

Така столичани гледат с оптимизъм към втория мач след седмица и ще се надяват на още едно сходно показване, с което да отстранят именития си противник.

Феновете на столичани бяха запълнили напълно частта, която беше отворена за аудитория, като имаше и готова голяма хореография от „ сините “ последователи. Както е известно, Левски имаше наказване от УЕФА и част от бранш „ В “ бе затворен, което се равнява на към 3000 места по-малко за дуела.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР