Носителят на Оскар актьор Кевин Спейси се изправя пред съда

...
Носителят на Оскар актьор Кевин Спейси се изправя пред съда
Коментари Харесай

Кевин Спейси отново пред съда за сексуален тормоз на четирима мъже

Носителят на " Оскар " артист Кевин Спейси се изправя пред съда поради обвиняване в полови закононарушения против четирима мъже.

63-годишната холивудска звезда по-рано отхвърли 12 обвинявания, в това число за полово принуждение и непочтено държание. Кралският съд в Саутуърк ще изслуша обвиняванията от интервала 2001-2013 година

През януари артистът се призна за почтен по три обвинявания в непочтено посягане, три обвинявания в полово посягане и едно обвиняване в склоняване на разположение към полови дейности без негово единодушие.

Преди това двукратният притежател на " Оскар " отхвърли и още четири обвинявания в полово посягане и едно обвиняване в принуждаване на разположение да извърши проникваща полова активност без единодушие.

Kevin Spacey arrives at London court for sex offence trial
— Reuters (@Reuters)
По време на първичното чуване в Уестминстърския магистратски съд през юни юристът на Спейси, Патрик Гибс, QC, съобщи, че клиентът му " изрично отхвърля всякакво закононарушение по този случай ".

Г-н Гибс съобщи, че обвиненият се е върнал в Обединеното кралство, " с цел да потвърди невинността си " и " да продължи живота си ".

Известен е с присъединяване си в " Къща от карти ", " Американска хубост " и " Обичайните обвинени " и е бил артистичен шеф на спектакъл " Олд Вик " в Лондон сред 2004 и 2015 година

Актьорът има адрес в Уотърлу, южен Лондон, само че живее и в Съединени американски щати, където има семейство и куче. 

Спейси е освободен под гаранция. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР