Носителят на Купата на България продължава гонитбата с Лудогорец и

...
Носителят на Купата на България продължава гонитбата с Лудогорец и
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Пирин - ЦСКА, СЪСТАВИ - Вилдсхут на пейката

Носителят на Купата на България продължава гонитбата с Лудогорец и след провалянето в директния им конфликт не може да си разреши неверни стъпки, защото ще изостане още повече от първенеца в подреждането на родната .
За " армейците " следва посещение в Благоевград на предпоследния в класирането Пирин, в който има редица някогашни футболисти на " алените ". Двубоят от 18-ия кръг стартира в 16:45 часа и ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Пирин (Благоевград): Хенгелман, Дюлгеров, Станоев, Бодуров, Манолев, Занев, Дяков, Брахими, Попев, Карачанаков, Костов
ЦСКА: Бусато, Вион, Матей, Метс, Мазику, Жеферсон, Мухар, Кери, Йомов, Баи, Кайседо
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Футболистите на Стойчо Младенов се завърнаха на победния път в шампионата след провалянето от Лудогорец, като надвиха с 2:0 над Локомотив (София). Сега за тях следва нов на хартия по-лек конфликт - против предпоследния в класирането - Пирин, който има едвам 12 точки от 17 мача ( " армейците " са с 32 пункта от 14 срещи).
След неявяване от 3 години от елита на България, Пирин се завърна през този сезон с огромни очаквания. Представянето на " орлетата " обаче е повече от незадоволително и това докара до съгласно мнозина просрочен ход - раздялата със старши треньора Уорън Фийни.
Това ще е и първата среща за Пирин след раздялата с него. В предишния дуел сред тези два отбора от сезона ЦСКА завоюва мъчно с минималното 1:0, когато Жорди Кайседо означи гол, само че и пропусна дузпа. Еквадорецът е с 9 попадения в Първа лига - толкоз има и Пиерос Сотириу от Лудогорец.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР