Носителят на Купата на България Пловдив приема новака в двубой

...
Носителят на Купата на България Пловдив приема новака в двубой
Коментари Харесай

Локомотив Пд се готви за рестарт срещу ЦСКА 1948

Носителят на Купата на България Пловдив приема новака в дуел от 13-ия кръг на efbet Лига. Двубоят ще е формален дебют за новия треньор на пловдивчани Александър Тунчев, който наследи напусналия в посока ЦСКА-София босненски експерт Бруно Акрапович.

Тунчев към този момент води импровизирано " черно-белите " в контролата против Берое на " Лаута ", изгубена с 1:3. За последно Локо игра на 2 ноември, когато записа 2:2 против Монтана вкъщи, а идващият им дуел против Левски на " Герена " беше анулиран.Тунчев няма проблеми със състава преди формалния си дебют. Всички са здрави, в това число и ангажираните с националните тимове футболисти по време на паузата.

Гостите записаха загуба с 0:3 от първенеца Лудогорец в последния кръг и през днешния ден ще се опитат да се реваншират на почитателите си.Спортно-техническото управление на ЦСКА 1948 има съмнения кой ще си партнира с Васил Шопов в средата на терена. Очаква се през днешния ден това да е Ивайло Чочев. В групата се завръща и Ивайло Климентов.

Атаката ще води ветеранът Мартин Камбуров, който направи име в Локомотив Пловдив. Той не пропуща да се разпише против някогашния си клуб, откогато напусна на старта на сезон 2017/2018 г.То е единствено на 9 гола от подобряването на върха на Петър Жеков за най-вече голове в елита и надали ще пропусне опцията да се приближи още повече, даже и против Локо.

Вероятни сформира:
Локомотив Пловдив: Луков, Петрович, Масоеро, Алмейда, Карагарен, Умарбаев, Витанов, Цветанов, Салинас, Д. Илиев, Г. Минчев.
ЦСКА 1948: Наумов, Марин, Пиргов, Василев, Александров, Чочев, Шопов, Г. Иванов, Топузов, Русев, Камбуров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР