Носителят на Купата на България излиза за втората си приятелска

...
Носителят на Купата на България излиза за втората си приятелска
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Динамо 2:0, скандална дузпа - странен избор за изпълнител

Носителят на Купата на България излиза за втората си другарска среща по време на подготвителния лагер в Турция. Тя ще е против най-малко на хартия надалеч по-труден противник - съветският гранд Динамо (Москва).
Припомняме, че единствено преди дни " алените " приключиха наедно 1:1 в първата си контрола в Турция (срещу Стал Мелец), а идната им бе анулирана заради влошени метеорологични условия. Сега мачът ЦСКА - Динамо (Москва) ще стартира в 16:00 часа българско време и ще можете да го следите .
Стартов състав на: Бусато, Матей (к), Кох, Турицов, Мазику, Жеферсон, Кери, Мухар, Вилдсхут, Йомов, Чарлс

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ
В първия четвърт час от срещата не се стигна до нищо по-опасно пред някоя от двете порти. В 17-ата минута пристигна първото доста рисково състояние. Греъм Кери комбинира с Брадли Мазику, а той изведе по фланга Яник Вилдсхут. Той напредна към тъчлинията и подаде към зоната за осъществяване на дузпа, където откри Георги Йомов. Той стреля, само че насочи топката тъкмо във вратаря, който улови.
Няколко минути по-късно Вилдсхут получи топката в наказателното поле, а там вратарят на руснаците излезе напред да съкрати ъгъла и игра с топката с ръце. Главният арбитър обаче даде дузпа, макар че нарушаване изрично нямаше.
24` - 1:0! Изненадващо с осъществяването се нае... десният краен защитник Иван Турицов. Той невъзмутимо прати топката по земя и изпрати вратаря в неверния ъгъл, с цел да открие резултата.
45+1` - 2:0! В добавеното време от първата част ЦСКА получи правото да извърши директен свободен удар на комфортна позиция. С осъществяването се нае Греъм Кери, който стреля чудесно, само че малко не му доближи за гол, откакто топката се отби в гредата. Тя обаче застана навръх пътя на Бисмарк Чарлс, който от близко на опразнена врата нямаше по какъв начин да сбърка.

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Този път ЦСКА ще изиграе по авансово плануваната си стратегия идващия си другарски мач. Той идва против Динамо (Москва), като ще бъде от 17:00 часа локално време и 16:00 часа българско време. Мачът ще се състои на терена на комплекс " REGNUM " в Белек.
Към момента Динамо (Москва) е втори във краткотрайното класиране на съветския хайлайф, като има напълно действителни шансове за това да се бори за шампионската купа. Към момента на върха обаче е Зенит, който е с две точки повече при еднакъв брой изиграни мачове (18).
По подигравка на ориста обстановката в ЦСКА е безусловно същата. " Армейците " са втори във краткотрайното нареждане на Първа лига с 40 пункта и имат тъкмо две точки по-малко от водача и първенец Лудогорец. Двата отбора също са изиграли по 18 мача.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР