Носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал се

...
Носителят на 22 титли от Големия шлем Рафаел Надал се
Коментари Харесай

Надал се надява да се завърне в Монте Карло

Носителят на 22 трофеи от " Големия шлем " Рафаел Надал се надява да се завърне след травма в бедрото на " Мастърс " -a, който ще се състои в Монте Карло идващия месец, оповестиха уредниците в сряда.

От Откритото състезание на Австралия 22-кратният първенец от Големия шлем е с контузия на лявата тазобедрена става, поради която пропусна мощните надпревари на твърди кортове в Индиън Уелс и Маями.

Мастърсът в Монте Карло стартира на 8 април и шефът на шампионата Дейвид Маси е оптимист, че Надал ще играе.

" Рафаел беше първият (тенисист), който беше регистриран ", сподели Маси в изказване.
 Григор Димитров е в листата на участниците в Монте Карло Григор Димитров е в листата на участниците в Монте Карло
" Той в действителност желае да се включи в Монте Карло и си дава всички шансове да взе участие в шампионата, който толкоз харесва. ", добави той.

Надал е печелил конкуренцията рекордните 11 пъти, в това число и серия от осем поредни трофеи от 2005 до 2012 година.

36-годишният испанец употребява надпреварата като основна част от подготовката си за Откритото състезание на Франция, което ще се организира от 28 май до 11 юни. Надал има рекордните 14 трофея на " Ролан Гарос ", в това число предходната година,  докато победи, макар че страдаше от хронични болки в левия крайник.

През януари Надал контузи бедрения си флексор по време на загубата от Макензи Макдоналд от Съединени американски щати във втория кръг на Откритото състезание на Австралия.  Изследвания с ядрено-магнитен резонанс на идващия ден разкриха степента на контузията, която му попречи да играе повече от два месеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР