Носителката на титлата Лейди България“ Карина Атанасова заби милионер. Половинката

...
Носителката на титлата Лейди България“ Карина Атанасова заби милионер. Половинката
Коментари Харесай

Лейди България заби швейцарски милионер, той й купи палат край Пловдив

Носителката на купата " Лейди България “ Карина Атанасова заби милионер. Половинката на хубавицата е швейцарец, само че поради нея се открил да живее в Пловдив.

Само година откакто стана Лейди България, моделката Карина Атанасова към този момент изживява приказката за Пепеляшка от първо лице. По време на фотоси във Франция хубавицата се среща с швейцарски милионер. Господинът се влюбва в нея от пръв взор и, както самата тя споделя, се трансформира в най-големия й обожател. Той е по-възрастен от нея, има сериозен бизнес в Швейцария, който възнамерява да трансферира и у нас. Любовта сред двамата се случва бързо, а той я залива с дарове, написа Телеграф.

Карина бе засечена да обикаля улиците на Пловдив с първокласна лимузина. Екип на " Телеграф “ я потърси за коментар, а тя не отхвърли. “Колата е подарък от моята половинка ", похвали се тя. Автомобилът е лимитирана серия. Годеникът на миската не пести средства, тъй като возилото е на цена половин милион лв.. С сходен у нас се придвижва попфолк звездата Азис.

“За Деня на влюбените ми предложи да се сгодим, подари ми пръстен с елмаз - 2 карата е “, похвали се още тя. В името на любовта предприемачът е купил дворец наоколо до Пловдив, който двамата към този момент подреждат и до дни ще заживеят дружно. Най-голямото благополучие за Карина е, че мъжът до нея я обича и поддържа във всяко едно начинание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР