Носителката на "Оскар" Кейт Уинслет ще се превъплъти в българката

...
Носителката на "Оскар" Кейт Уинслет ще се превъплъти в българката
Коментари Харесай

Кейт Уинслет ще се превъплъти в българката Ружа Игнатова

Носителката на "Оскар " Кейт Уинслет ще се превъплъти в българката Ружа Игнатова. Това ще се случи в новото заглавие от филмографията на звездата - Fake!, което ще наблюдава измамата с криптовалута OneCoin, написа "Монитор ".

Сюжетът ще се базира на идната едноименна книга на Джен Макадам и Дъглас Томпсън, която ще споделя същинската история на Макадам и нейното присъединяване в схемата на OneCoin.

OneCoin е учредена през 2014 година компания, основаната в България, която следва типичната конструкция на многостепенна маркетингова скица, само че с машинация вътре, написа Cointelegraph. Компанията не предлага артикули или участия, които да се търгуват; вместо това OneCoin предложила криптовалута, за която уредниците настояват, че е идващият биткойн.

Освен с присъединяване си пред камера в основна роля, Уинслет ще поддържа плана и от позицията на продуцент. Режисьор ще бъде Скот Бърнс.

Fake! не е единственият план, който се готви по отношение на измамата на Игнатова. Би Би Си създава подкаст по тематиката, който се чака да излезе скоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР