Носителката на 23 индивидуални титли от Големия шлем Серена Уилямс

...
Носителката на 23 индивидуални титли от Големия шлем Серена Уилямс
Коментари Харесай

Серена Уилямс стана майка на момиче

Носителката на 23 самостоятелни трофеи от Големия шлем Серена Уилямс стана майка за пръв път. 35-годишната американка е родила момиче тази нощ, оповестиха нейният треньор Патрик Муратоглу и уредниците на провеждащия се сега US Open.

" Между другото, Серена, искам ти бързо възобновяване, тъй като ни чака доста работа ", написа Муратоглу в профила си в " Туитър ", откакто честите на своята възпитаничка раждането на първото й дете.

Наскоро Уилямс разгласи желание да се завърне на корта още през януари. Американската тенисистка съобщи, че има огромен ожелание да пази купата си от Australian Open. " Това е най-екстравагантният проект. Искам да играя в Австралия ", сподели тя в изявление за " Вог ".

В края на април най-хубавата тенисистка в света удостовери, че е бременна от своя избраник Алексис Оханян и разгласи завършек на сезона си. Ден по-рано тя загатна, че двамата чакат първото си дете със фотография в " Снапчат ", съпроводена от текст " 20 седмици ".

Оказа се, че Уилямс е била бременна във втория месец, когато завоюва Australian Open. Тя даже не загуби сет по пътя към купата в Мелбърн. Впоследствие американката разкри, че е схванала, че чака дете, единствено два дни преди началото на шампионата.

Уилямс не е играла от финала в Австралия против сестра си Винъс. Ако се завърне на корта до 12 месеца от последния си мач, тя ще може да резервира първото място в международната класация, което заемаше.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР