Носителите на приза Най-добрия човек бяха отличени за осми пореден

...
Носителите на приза Най-добрия човек бяха отличени за осми пореден
Коментари Харесай

Отличиха носителите на приза Най-добрия човек

Носителите на наградата " Най-добрия човек " бяха отличени за осми следващ път в Пловдив. Това стана на формалната гала в заседателната зала на общината. Лично заместник-кметът на града Георги Тютюков връчи грамотите на шестимата определени от над 120 номинирани.

Елена Кристияно получи справедливо самопризнание поради огромната си благотворителна активност, помагайки на няколко фамилии, изпаднали в тежко финансово положение.

За 8-ма поредна година в Пловдив бе раздадено оценката „ Най-добрия човек “. На публична гала в заседателната зала на Община Пловдив заместник-кметът Георги Титюков връчи грамоти на 6 персони от общо 120 номинирани.

Тодор Дапев, президент на ВК „ Виктория Волей “ бе номиниран от родители на възпитаници от СУ „ Свети Константин Кирил Философ “ н поради обновяването на класна стая в дребен православен храм, както децата назовават кабинета, където учат православието. Анна Томбакопва - поради другите дела и дарения, в които се включва, трансформирайки своето занимание – изобразяване по стъкло и декупаж в щедрост, участвайки в разнообразни базари за набиране на средства. Д-р Мария Печилкова получи оценката „ Най-добрия човек “ за това, че към този момент 50 години работи като педиатър и оказва помощ на стотици деца от най-ранна възраст и на техните фамилии. Силвия Костадинова откровено се трогна доста откакто разбра, че нейните възпитаници от 2В клас на учебно заведение „ Душо Хаджидеков “ я предложиха за „ Най-добрия човек “. Те са създали това поради всеотдайността на своята учителка, поради това, че е съумяла да ги накара да заобичат книгите, по тази причина, че трансформира всеки един урок в скъп съвет и ги учи на почитание, родолюбие, състрадание и труд. Заради своята поддръжка за домове за деца, лишени от родителска грижа и центровете от фамилен вид Антоан Терзиев също беше отличен. Той е един от положителните образци във връзка с грижата за изоставените деца. Организатори и на тазгодишното събитие са Община Пловдив, Националния алианс на хора с редки заболявания, Асоциация " Наследствен ангиоедем ". Специален принос имат учениците от Професионална гимназия по хранителни технологии и техника, които събираха номинациите на жителите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР