Нощувка на мъж в хотел в южната част на американския

...
Нощувка на мъж в хотел в южната част на американския
Коментари Харесай

Гост в хотел записа как дух му разхвърля стаята

Нощувка на мъж в хотел в южната част на американския щат Тексас бързо се трансформира в много необичайно преживяване, откакто той записа демонстрация на паранормална активност. Потъс Франк Рамирес записа и качи във Facebook видео от стаята си в Харлингтън, на което се виждат редица плашещи произшествия.   „ Лежах си и гледах Си Ен Ен и внезапно телефонът падна. Нямам си и на концепция защо”, споделя Рамирес, който е родом от Корпъс Кристи. „ Наистина се изплаших и взех решение да включа телефона си, тъй като не можех да схвана какво се случва и то към този момент няколко пъти”, споделя още той.

На клипа Рамирес върви из стаята и разказва странните неща, които се случват в хотела. Докато снима, телефонът на шкафчето изскача от поставката си, а също по този начин и междинна по величина хавлия пада на земята дружно със закачалката.

Рамирес неведнъж пита духа по какъв начин се споделя, а след това отваря вратата и упорства призракът да напусне стаята му.

Мнозина обаче подлагат на подозрение достоверността на срещата с духа. Някои настояват, че той самичък кара движимостите да падат, а други упорстват, че в случай че те в действителност са имали среща с фантом, са щели незабавно да избягат от стаята.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР