Норвегия спечели с минималното 1:0 гостуването си на Сърбия от

...
Норвегия спечели с минималното 1:0 гостуването си на Сърбия от
Коментари Харесай

Холанд донесе успех на Норвегия в Белград

Норвегия завоюва с минималното 1:0 гостуването си на Сърбия от група 4 в Дивизия B на Лигата на нациите. Единственото попадение в срещата беше дело на огромната звезда на скандинавци Ерлинг Холанд. Нападателят на Манчестър Сити се разписа в средата на първата част.

В другия мач от групата Швеция съкруши с 2:0 Словения и оглави краткотрайното класиране.

В 18-ата минута Холанд пропусна да открие резултата, само че се реваншира в 26-ата. Тогава засече центриране в наказателното поле и порази задачата за 0:1.

В 57-ата минута Сърбия беше най-близо до изравняването. Удар на Лука Йович беше блокиран от голлинията. Последва добавка, само че вратарят Ориан Ниланд се беше позиционирал съвършено и резервира мрежата си суха.

Четири минути по-късно Сърбия претендираше за дузпа, само че основният арбитър не видя нищо неправилно и остави играта да продължи.

В 78-ата минута топката удари ръката на норвежки бранител. Ситуацията беше преразгледана посредством ВАР и в последна сметка беше решено, че няма причина да се отсъди углавен удар.

До края резултатът се резервира неизменен и Норвегия започва с победа тазгодишното си присъединяване в Лигата на нациите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР