Нормално и в спокойна обстановка започнаха частичните избори за кмет

...
Нормално и в спокойна обстановка започнаха частичните избори за кмет
Коментари Харесай

Нормално и в спокойна обстановка започнаха частичните избори за кмет на Нова Загора

Нормално и в спокойна конюнктура започнаха частичните избори за кмет на Нова Загора. Това заяви за Българска телеграфна агенция ръководителят на Общинската изборна комисия (ОИК) Сергей Дериволков. Всички секции са отворили в посочения час, като някои от членовете на СИК не са се явили и се подменят.

Избирателите гласоподават в 63 секции, като в 44 гласуването е машинно, в останалите, където гласоподавателите са под 300, се гласоподава с хартиени бюлетини.

В Дома за остарели хора в село Баня е разкрита една секция, като там е бил направен изборен лист. Няма разкрита преносима секция, тъй като не са били получени задоволителен брой заявки за гласоподаване.

Общо 29 992 са гласоподавателите в общината, които избират сред четирима претенденти.

За естественото протичане на изборния ден в общината се организира полицейска интервенция със сили и средства на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен и Главна дирекция " Жандармерия ", оповестиха от регионалната полиция.

Частичните избори в Нова Загора бяха планувани след неочакваната гибел на дългогодишния кмет Николай Грозев на 24 април.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР