Норма е 90-годишна старица, решила да живее по различен начин.

...
Норма е 90-годишна старица, решила да живее по различен начин.
Коментари Харесай

90-годишна старица отказа да се бори с рака и порази всички със своите планове

Норма е 90-годишна бабичка, решила да живее по друг метод. Преди известно време тя изгубила мъжа си, а скоро по-късно схванала, че страда от най-смъртоносната болест - рак.
Вместо да се подложи на интервенция и дълъг курс на химиотерапия, тя удивила всички с ексцентричното си решение. Обикновено, разбирайки, че страдаш от смъртоносно заболяване, започваш с всички сили да се бориш за живота. Норма обаче решила нещо друго. " Какво лекуване? Аз съм на 90 години. Отивам си ". И решила вместо по лечебни заведения, да обиколи Съединени американски щати, написа ofigenno.com.



По стичане на събитията, децата на Норма живеели в каравана и я употребявали, с цел да изпълнят желанието й. Те подкрепили решението на майка си и се впуснали в приключението дружно с нея. " Кой знае какъв брой още й остава. Няма нищо по-ценно от околните и времето, извършено с тях ", разясняват децата й.





90-годишната Норма се отправила на странствуване и на всички места откривала нови и нови неща и се радвала на всичко като малко дете. Тя спряла да изпитва болежка и дискомфорт.




Това приказва, че ракът й е навлязъл в ремисия. И индиректно потвърждава, че изборът й да пътува е верен.




" Тя избра своя метод на лекуване и той се оказа сполучлив ", разяснява лекарят на старата жена, който бил засипан с обвинявания след решението си да почете избора на умиращата си пациентка.

Сега радостната бабичка обикаля щатите, правейки това, което не е съумяла да стори през младежките си години.



Норма към този момент е обиколила доста от националните паркове на Америка, общувала е с индийци, посетила е обичаните си музеи, тествала е нови кулинарни предписания, даже е взела участие в фотоси на филм.



Най-вълнуващ обаче се оказал полетът й с балон. Когато й помагали да се качи в кошницата, тя не серпантина да се смее.

По всичко проличава, че страшната диагноза не е в положение да пречупи духа на старата жена.

Изхождайки от своя опит, Норма дава на всички повсеместен съвет: " Каквото и да се случи, продължавайте да живеете. Това не е толкоз мъчно, колкото наподобява ".



Вместо да се бори за живота, тя стартира да му се любува.

Норма е въодушевяващ образец за тези, които не виждат вяра. Никой не знае какъв брой време ни е обещано. И едвам е то, нямаме никакви аргументи да го губим.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР