Нора СтоичковаВече 33 дни служебният кабинет се занимава с всичко

...
Нора СтоичковаВече 33 дни служебният кабинет се занимава с всичко
Коментари Харесай

Лъжа след лъжа

Нора Стоичкова
Вече 33 дни служебният кабинет се занимава с всичко друго, само че не и с обезпечаването на почтени и транспарантни избори. Ден преди формалния празник, в който честваме Съединението на България, служебният министър на стопанската система създаде същински скандал, забърквайки имената на началниците на кабинета на Корнелия Нинова като вицепремиер и министър на стопанската система. Рано сутринта в понеделник Никола Стоянов намеси името на Калоян Методиев в договорка с адвокатска адвокатска фирма, а в края на работния ден ведомството му опроверга гнусната клевета, само че пък забърка името на другия шеф на кабинета на Нинова в следващата черна пиар акция против Българска социалистическа партия. Разбира се, откакто министърът чу, че ще го съдят за всяка неистина, изречена по адрес на партията и нейните видни дейци.
Това, което стори Никола Стоянов, бе чисто и просто спешен пиар, след цялостния му неуспех в едно телевизионно изявление, от което по този начин и не разбрахме служебниците договарят ли или не с " Газпром ", дали въобще ще оказват помощ на потърпевшите от наводненията и по какъв начин. Но следващата изцепка не е просто пиар гаф на някакви бездарници, турени за министри. Това е корист с власт и то по време на предизборна акция. Това е противозаконна интервенция на изпълнителната власт за да се компрометира управлението на Българска социалистическа партия и цялата партия, тъй че да се срине на изборите.
 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР