Номинацията за премиер на ГЕРБ няма да е Бойко Борисов.

...
Номинацията за премиер на ГЕРБ няма да е Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Борисов няма да е номинацията на ГЕРБ за премиер

Номинацията за министър председател на ГЕРБ няма да е Бойко Борисов. Това съобщи самият той в изказване след консултациите за кабинет с президента Радев. За закритата част на срещата Борисов описа, че са разискали бюджета, това, че предходната година са харчени пари от проекта за възобновяване и в този момент би трябвало да се върнат.

Относно сформирането на непрекъснатите комисии в Народното събрание Борисов предсказа, че ще има спор с ПП-ДБ. „ Ние болшинство ли сме с ПП-ДБ, с цел да желаеме главните комисии, или не сме болшинство? Те от заран до вечер, не знам поради какво, обикалят по студията, с цел да обяснят по какъв начин с ГЕРБ е парадокс. А в това време за всяко едно деяние, даже и за ротационния ръководител, те разчитат на нас “, сподели Борисов. Като той открива повода за това в боязън от критици.

„ Вчера това, което видях в Народното събрание, тази ненавист сред другите партии, припомня на това, което преди две години гледахме против нас. Това, което говореха против нас, в този момент се приказва посред другите партии. Тази ненавист, която шества сега, няма да ни докара до средата. Призовавам за още самообладание и внимание “, съобщи водачът на ГЕРБ.

Борисов предизвести, че в случай че не се направи бюджет, през юни ще е прекомерно късно. „ Без да се направи бюджет, а към този момент госпожа Нинова внесе избирателен бюджет със законите, отварянето на бюджета е голям риск за страната. Казвам го като човек, внасял над 10 пъти бюджет. Тази неточност, която направихме предходната година, не би трябвало да се прави тази година “, сподели той.

„ Тази неточност, която направихме предходната година, не би трябвало да я вършим в този момент. Ако я създадем още веднъж, юни към този момент ще е трагично късно. На който му е блага страната, би трябвало да направи компромис “, сподели още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР