Номинациите на структурите на БСП в страната за евроизборите вече

...
Номинациите на структурите на БСП в страната за евроизборите вече
Коментари Харесай

Повече от 80 са номинациите за евролистата на БСП в страната

Номинациите на структурите на Българска социалистическа партия в страната за евроизборите към този момент са над 80, заяви през днешния ден във Варна представителят на парламентарната група на партията Елена Йончева. По думите й окончателното нареждане на листата ще стане ясно при започване на април.

За да бъдат отстранени опциите за фалшификации на избори, е належащо да има обществен указател на гласоподавателя, уточни Йончева. Според нея такава стъпка би била от изгода за всички партии, само че ръководещото болшинство сега е срещу, защото ще изгуби шанса си да манипулира резултатите. По думите й в системата на ГРАО има над 2 милиона българи, които живеят в чужбина, само че към момента се водят на адрес в родината си и с техните имена може да се спекулира.

В България тече развой на пълзящ авторитаризъм, сподели още Йончева. По думите й българите към този момент нямат сериозно отношение, защото не разполагат с същинска информация. Няма нищо ужасно в предварителните парламентарни избори, даже е добре да се вършат по-често, до момента в който не дойдат в действителност хора, които умеят да ръководят добре, уточни Йончева.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР